NAPENJANJE LOPARJEV

ALI NIMATE OBČUTKA PRI UDARCU?

Tako kot si brez brezhibno delujočega motorja ne moremo predstavljati užitkov ob vožnji, brez kakovostno napetega loparja ni dobre partije tenisa. Strune so »motor« loparja, zato lahko z njihovim pravilnim izborom in kakovostnim napenjanjem povečate izkoristek lastnosti loparja in izboljšate igro tenisa.  

 

Da ne bo slabe volje med igro in bolečin v komolcu po njej, prinesite svoj teniški lopar k nam. 

Loparje (za tenis, squash in badminton) pri nas napenjamo že več kot 15 let, sem pa spada tudi napenjanje loparjev za igralce tenisa na številnih profesionalnih teniških turnirjih. 

Za več sproščenosti na igrišču nas pokličite na 031 280 484 ali nam pišite. 

Na servisu uporabljamo elektronski napenjalec, saj ta doseže večjo natančnost želene jakosti. Ponujamo vam tudi izbiro različnih strun. 

»Vedno, ko se na tekmovanja pripravljam v Mariboru, za moje loparje skrbi Servis Gizo.«  Nika Radišić (35. igralka na mladinski svetovni teniški lestvici)

Iščete zanesljivega
in kakovostnega
serviserja?

SERVISERJEV NASVET
 
»Če želite ohraniti pravilno napetost strun, je pomembno, da lopar napenjate redno, in ne samo takrat, kadar vam poči struna, saj ta sčasoma izgubi svoje lastnosti. Več ko igrate, večja je možnost, da bo napetost strun na loparju popustila. Ključnega pomena za vaš slog igre so ustrezno izbrane strune in njihova pravilna napetost. «