SERVIS SMUČI IN SNOWBOARDOV

Ali Nimate Nadzora nad svojimi smučmi?

Ali se zaman trudite, da bi robniki prijeli na poledenelih delih smučišča? Vam smuči kljub temu, da v vožnjo vlagate ogromno energije, zdrsavajo in zato izgubljate nadzor? Vas na ravnini vsi prehitijo? Vse to vam lahko pokvari še tako lep dan na smučišču.

Da bo zimski dan na snegu res pravi užitek tako za vas kot za vaše najmlajše se oglasite Servisu koles in smuči Gizo, kjer bomo prisluhnili vašim željam in naredili strokovni servis smuči ali snowboarda, ki najbolj ustreza vašemu znanju in terenu, po katerem smučate.

Skupaj bomo preverili, v kakšnem stanju je vaša smučarska oprema, in izbrali najprimernejši servis. 

Izbirate lahko med servisom A, B ali C. Kaj posamezni servis vključuje, lahko preberete v cenikuČe ne veste, katerega izbrati, nas pokličite na 031 280 484 in skupaj bomo izbrali najprimernejšega za vaše smuči ali snowboard.

Pri delu uporabljamo raznovrstne stroje, odlikuje pa nas predvsem dejstvo, da smuči brusimo in impregniramo ročno. Pri tem uporabljamo le najboljše pile in voske. Pri ročnem brušenju smuči zagotovimo večjo ostrino in trajnost robnika, ter v primerjavi s strojnim brušenjem odstranimo manj materiala. Z ročno impregnacijo zagotovimo tudi, da vosek prodre globlje v drsno površino, zaradi česar bodo vaše smuči dalj časa primerne za vožnjo.

ALI JE ŽE ČAS ZA OBISK
serviserja smuči?

Kateri servis smuči izbrati?

Kdaj smuči ali snowbord pripeljati na servis, je odvisno od različnih dejavnikov. Mednje zagotovo spada nakup novih smuči ali snowboarda ali začetek oziroma konec smučarske sezone. Poleg tega je servis priporočljiv, če opazite, da imajo smuči ali snowboard zarjavele robnike. 

Eden od dejavnikov so tudi snežni pogoji oziroma teren, po katerem boste smučali. Če smučate po umetnem snegu, kjer je ogromno ledenih zaplat, boste smuči morali nabrusiti prej, saj se bodo robniki kar hitro izrabili. Nasprotno pa velja, če smučate po naravni snežni podlagi. Takrat je dovolj, da smuči na servis pripeljete samo enkrat (običajno je to pred sezono). Dodaten dejavnik, ki vpliva na ostrino robnikov, pa je sámo smučarsko znanje. Zato velja, da smuči tistih smučarjev, ki se vozijo po robnikih, ostrino robnikov ohranijo dalj časa kot pri smučarjih, ki v zavojih večino časa oddrsavajo. 

Ko boste smuči ali snowboard pripeljali na servis, bomo skupaj preverili, v kakšnem stanju je vaša smučarska oprema, in izbrali najprimernejši servis. Pokličite nas na 031 280 484 ali nam pišite in si pravočasno rezervirajte svoj termin. 

DODATNE STORITVE

• Impregnacija: 10,00 € 

• Struktura: 10,00 € 

• Montaža vezi: 10,00 €

SERVISERJEV NASVET
 
»Pomembno je, da po smučanju očistite in obrišete drsno oblogo ter robnike, s čimer se izognete prekomernemu rjavenju smuči. Z uporabo paščka za smuči boste preprečili, da drsni površini med prevažanjem drgneta druga ob drugo. Smuči hranite v hladnem, suhem in zračnem prostoru, najbolje kar v smučarski vreči. Ob koncu smučarske sezone pa ne pozabite na temeljit servis in impregnacijo smuči, ki bo ustavila izsuševanje drsne površine

Iščete Zanesljivega in odzivnega serviserja smuči?