IZPOSOJA / NAJEM SUPA - MARIBOR

Že veste, kaj boste počeli to poletje?

Doživite morje, jezera ali reke v novi perspektivi in popestrite svoje poletne počitnice. Potrebujete le sup, veslo in malo ravnotežja.

Supanje je trenutno ena od najzabavnejših in najenostavnejših rekreacij, primerna tako za mlajše kot starejše, ki svoj prosti čas radi preživljajo v naravi.

Maribor z okolico ponuja številne možnosti za supanje. To je lahko reka Drava, ali katero od okoliških jezer, kjer je ta aktivnost dovoljena. S supom pa se lahko odpravite tudi na morje, saj v prtljažniku ne zavzame veliko prostora.

Pokličite nas na 031  280  484 in že danes rezervirajte sup za vaše dogodivščine.

Zakaj pa je vsako leto vedno več ljudi, ki se navdušujejo nad supanjem?

  1. Supanje je vadba za celo telo.

Pri supanju aktivirate celo telo in v eni uri porabite več kalorij kot pri številnih drugih športih. Ne pridobivate samo na moči, ampak izboljšujete tudi vzdržljivost in ravnotežje, zato boste z rednim supanjem hitro prišli v formo. Povrh vsega se pri supanju izognete sedenju, ki, kot kažejo raziskave, škoduje našemu zdravju.

  1. Na supu se boste sprostili.

Znano je, da voda pomirja in zmanjšuje stres. Povežite se z naravo, prisluhnite pomirjujočemu drsenju vašega supa po vodni gladini in se prepustite ritmičnemu gibanju. Z vsakim zaveslajem boste bolj sproščeni in umirjeni.

  1. Supate lahko kjer koli.

Kjer koli je voda, tam lahko supate, pa naj si bo to morje, jezero ali reka. Ker je sup dovolj lahek, ga lahko skupaj z veslom preprosto odnesete do želene lokacije in se tam odpravite v vodo. 

  1. Odkrivanje novih perspektiv.

Ker na supu stojite in mirno veslate, boste okoli sebe odkrili veliko več, kot pa če sedite v čolnu: dogajanje v okolici, valove, ki se vam približujejo, življenje na morskem dnu … Veslanje na supu vam svet okoli vas predstavi v povsem novi luči. 

  1. Vaša polt bo zagorela.

Sončenje na plaži je stvar preteklosti. Odveslajte stran od vrveža na obali in se ob nežnem valovanju morja prepustite sončnim žarkom. Ker čas na supu kar beži, ne pozabite na zaščito pred soncem.

Supanje je šport in življenjski slog, ki vas loči le zaveslaj od male ali velike avanture.

Se vidimo na vodi ali na Servisu koles in smuči Gizo v Mariboru, kjer si lahko sup izposodite!

 

CENIK NAJEMA

Razveselite svoje otroke ali sup najemite skupaj s prijatelji ter popestrite svoje poletne dni na plaži. 

Če razmišljate o nakupu supa, si ga najprej izposodite pri nas, v Servisu koles in smuči Gizov v Mariboru, in se šele nato odločite za nakup.  

Tukaj smo, da vam svetujemo,

kakšen sup izbrati.

Splošno o najemu

Komplet napihljivega supa vsebuje:

  • napihljivo desko;
  • nastavljivo aluminijasto veslo;
  • nahrbtnik za sup;
  • tlačilko.

Splošni pogoji izposoje

Pri izposoji stranka obvezno predloži osebni dokument in plača kavcijo v vrednosti 50 €.

Stranki vrnemo kavcijo (50 €), če vrne nepoškodovan izdelek.

Kavcijo lahko stranka plača izključno z gotovino.

Izdelek za naslednji dan je možno prevzeti dan prej po 15. uri.

Izdelek je treba vrniti dan po izposoji, najpozneje do 12. ure, v nasprotnem primeru se zamuda obračuna po ceniku (dnevni najem za vsak dan zamude).

Servis koles in smuči Gizo lahko ob nevračilu izdelka po petih dneh unovči založena sredstva in prijavi odtujitev izdelka policiji.

Če stranka izdelek vrne poškodovan, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se stranki zaračuna popravilo izdelka po veljavnem ceniku servisnih storitev. Če izdelka ni mogoče popraviti, mora stranka plačati maloprodajno ceno izdelka.

Izdelek je možno v poslovalnici rezervirati s predhodnim klicem.

Izposojeni izdelek je treba vrniti v poslovalnico, kjer je bil izposojen.

Uporaba izposojenega izdelka je na lastno odgovornost.

SERVISERJEV NASVET
 
»Pomembno je, da po smučanju očistite in obrišete drsno oblogo ter robnike, s čimer se izognete prekomernemu rjavenju smuči. Z uporabo paščka za smuči boste preprečili, da drsni površini med prevažanjem drgneta druga ob drugo. Smuči hranite v hladnem, suhem in zračnem prostoru, najbolje kar v smučarski vreči. Ob koncu smučarske sezone pa ne pozabite na temeljit servis in impregnacijo smuči, ki bo ustavila izsuševanje drsne površine